miercuri, 28 decembrie 2011

Oare vine Mos Craciun?

Asa s-au intrebat tinerii Centrului Comunitar din Babadag acum cateva zile iar in speranta unui raspuns pozitiv au si pregatit un eveniment cu totul si cu totul special impreuna cu prietenii lor, tinerii Clubului de karate din Babadag, antrenati de sensei Panuta Nicolae.

"Nu pot sa descriu in cuvinte ce stare de bine au avut si cat de mandri de ei am fost la petrecerea de Craciun si de final de an" declara dna. Doina Fintina, coordonatorul centrului.
"Toti acesti copii aveau pe fetele lor multumirea ca cineva a scos in evidenta rezultatele muncii lor. Toti acesti copii au reprezentat, in mod pozitiv, Babadagul. Iar in final, dupa programul artistic, cand au vazut cu ochii lor ca a venit mosu, sa fi vazut ce fericiti  erau!!!!!!!!!!!!
Poate nu pentru prima oara, le-am spus: cine munceste, primeste!
Multumim tuturor celor prezenti la eveniment,  managerilor celor doua scoli generale din Babadag, reprezentantilor autoritatii publice locale, parintilor.
Cata bucurie si satisfactie era pe chipurile copiilor! Si, ce e cel mai important - se vedea ca au capatat incredere in fortele lor. Sunt altfel decat acum doi ani.

Insa nu se sfarseste totul aici. Mai e de lucru, caci unii nici acum nu zambesc, nu rad, au fetele triste...
Mosul le-a promis si alte surprize peste an. Insa a si pus cateva conditii: sa mearga la scoala, sa invete, sa nu faca absente, sa se poarte frumos cu parintii lor, semenii lor."

Reprezentantii Centrului Babadag multumesc tuturor celor au fost alaturi de ei in toate evenimentele de peste an ale centrului: sponsorilor, autoritatilor locale, parintilor, prietenilor centrului.
Centrul exista doar pentru ca cineva crede in el.
Va multumim!

La multi ani si ne vedem in 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu