marți, 6 martie 2012

Cupa martisorului la fotbal - Babadag, 2012

Credeati ca nu mai facem nimic?! Centrul Babadag si-a reluat activitatea!
Am avut o iarna grea, geroasa si nu am putut sa ne reluam mai devreme activitatile dar, odata cu primavara, am rasarit si noi precum ghioceii.
Astfel, in data de 3 martie 2012, am participat la a doua editie a competitiei sportive CUPA MARTISORULUI la fotbal - Babadag, 2012.
Am participat alaturi de echipele: Scoala generala "Mircea cel Batran", Babadag, Scoala generala "Constantin Brancoveanu", Babadag, Scoala generala Ceamurlia de Jos, Grup scolar "Dimitrie Cantemir", Babadag si Grup scolar agricol Topolog.
Echipa de fotbal a Centrului comunitar pentru rromi a ocupat locul al II-lea al competitiei iar pentru acest rezultat tinerii echipei noastre au primit o diploma si Cupa martisorului.
S-au evidentiat Cristi, Buha, Samir, Boboc, Maruan, Cristache (portar), Lupu, Bobocel. Acesti baieti au avut o prestatie buna in teren iar faptul ca au jucat bine il confirma si dl Guraliuc Iordan, antrenor al echipei Granitul Babadag, care l-a si selectat pe Regep Lupu pentru echipa mare.
Ne bucuram mult pentru acesti baieti si speram ca astfel de activitati sa le schimbe destinul in bine. Asta pot ei: sa joace fotbal si le place!
Multi dintre ei sunt buni la fotbal! Ii vom incuraja pe toti, insa ei stiu ca trebuie sa respecte o singura conditie esentiala: SA MEARGA LA SCOALA! Iar conditia nu este simpla deloc, caci implica urmatoarele: SA NU AIBA ABSENTE, SA-I RESPECTE PE CEI DIN JUR, SA NU FIE CORIGENTI, SA AIBA O CONDUITA CIVICA ADECVATA.
Asadar: SUCCES BAIETI!!!
Autor: Doina Fintina, coordonator Centrul Comunitar de rromi Babadag.
Galeria foto a competitiei Cupa Martisorului la fotbal - Babadag 2012


Pentru ca este luna cadourilor si urmeaza Ziua Mamei, copiii dedica aceasta victorie mamelor lor si doamnelor profesoare cu rugamintea de a-i ierta ca mai gresesc.
LA MULTI ANI tuturor mamelor din lume!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu