miercuri, 24 noiembrie 2010

Doua reprezentante ale Clubului Tinerilor Romi, invitate la Cafeneaua interculturala

CICPR Tulcea a raspuns invitatiei Scolii Tinerilor cu Initiativa Interculturala si pentru aceasta a delegat doua tinere beneficiare ale proiectului "Si tinerii romi vor sa invete!" la cafeneaua "Tulcea - multiculturala sau interculturala", organizata la sfarsitul saptamanii trecute la Centrul Cultural Multietnic din municipiul Tulcea.
La eveniment au participat tineri din 6 comunitati etnice din Tulcea si Braila, fiecare fiind invitat sa isi exprime opiniile privind multiculturaliatea, interculturalitatea, atitudinea cetatenilor dintr-un oras multicultural sau intercultural, simbolul unui astfel de oras etc.
"Mi-a placut foarte mult! Am cunoscut tineri de varsta mea, cu aceleasi preocupari ca si mine, din aceeasi etnie ca si mine sau din comunitati diferite. A fost altceva!" ne-a declarat Alina Micica la final de cafenea. Cat despre Radu Gina aceasta a declarat "Si mie mi-a placut foarte mult si as mai veni si pe viitor la astfel de manifestari."
Toti tinerii au primit diplome si si-au notat datele de contact ale tuturor participantilor pentru un "dialog intercultural" virtual.



Mai multe imagini de la eveniment aici http://www.tinericuinitiativainterculturala.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu